Holistic UltraDetox – Recension 2020

Artikeln innehåller annonslänkar till bodystore.com

UltraDetox Recension

Att avgifta, eller detoxa kroppen, är något som allt fler får upp ögonen för och Holistic har lanserat flera väldigt omtyckta detoxpaket – däribland Holistic Ultradetox.

Syfter med en detox är att under kort tid rensa kroppen från toxiner och slagg som alltid samlas i kroppen med åren. En sådan detoxkur gör att kroppen återfår sitt naturliga energiflöde och kan fungera som den ska, håller borta sjukdomar och stärker immunförsvaret på lång sikt.

I alla tider har vi människor gjort olika reningskurer för att rensa kroppen från gifter och skräp. Idag använder vi oss av olika typer av detoxkurer. Det kan vara vattenfasta, tarmsköljning, bastubad, att undvika alkohol och socker. Vissa bestämmer sig för att rensa rensa bort allt amalgam från tänderna. Idag finns det också väldigt effektiva och högkvalitativa detoxpaket och vi ska här titta närmare på Holistic Ultradetox.

Om Holistic och deras produkter

ultradetox helhetshälsa

Företaget Holistic är inget mindre än ett svenskt företag med framgångar internationellt. Holistic grundades 2002 av Bertil Wosk och det var början på resan mot en rad produkter som har hjälpt många att återfå hälsan eller komplettera kosten med naturliga, rena och grundligt testade produkter.

De har med råge lyckats med sitt tydliga mål om att hjälpa människor leva friskare och hälsosammare. De vill bidra till att vi som konsumenter känner oss trygga i våra val när det gäller att sträva efter ett hälsosammare liv. Holistic grundar sin framställning av produkter på kunskap baserad på forskning samt erfarenheter hos terapeuter av olika slag. Även deras egna medarbetares åsikter spelar roll!

Holistic håller kurser och föredrag om personlig utveckling, näringslära och generell hälsa. Deras fokus är att visa människor hur de kan skapa ett helhetsperspektiv på sina liv och förstå, att genom många små åtgärder kan man nå optimal hälsa. Därifrån kommer också namnet; Holistic. Produkterna som Holistic tillhandahåller hjälper dig på vägen att nå ett harmoniskt och friskt liv, en helhet.

Hur Holistic Ultradetox fungerar

ultradetox recensioner

Lokal eller central förgiftning är en vanlig orsak till olika sjukdomstillstånd i kroppen. När du känner att du har en rad diffusa symptom såsom trötthet, dålig hy och värk i lederna, kan det vara dags att detoxa genom att basa kroppen. Holistic Ultradetox innehåller en rad olika örter och fibrer som effektivt jobbar för avgiftning. Detoxpulvret har en blandning av hela 35 olika örter som stöttar och får kroppen att rena sig. Örterna hjälper kroppen att avgifta kroppen från toxiner vi fått i oss via, luften, vattnet, livsmedel, svamp och jäsning i tarmen.

Att detoxa kroppen regelbunden hjälper oss att bli fria från alla toxiner och allt skräp i kroppen. Den naturliga blandningen av örterna i detoxkuren främjar en hälsosam mage och tarm och kan hjälpa dig att gå ner i vikt i processen. Gifter drivs ut tack vare de effektiva örterna i produkten. Under den inledande fasen av kuren kan du uppleva utrensningssymptom som tillfällig trötthet, yrsel, dålig mage mm. Det här är endast ett bevis på att kuren fungerar och håller på att rensa ut gifterna. Om symptomen är för jobbiga för dig, minska dagsdosen tillfälligt och öka successivt. Kom ihåg att dricka vatten.

Vad detoxpaketet kostar och vad som ingår i köpet

Ultradetox innehåll

UltraDetox från Holistic består alltså av en blandning av 35 olika örter, som alla stödjer kroppen med sina specifika funktioner. Ett tips är att kombinera kuren med UltraBalans för ett extra stöd för mage och tarm. UltraDetox kan ha en laxerande effekt i början, eftersom den innehåller rabarberrot och lakrits. Det här är en naturlig reaktion som ingår i kuren, men blir effekten för stor måste du minska på mängden pulver varje dag och låta kroppen vänja sig successivt. En kur på 270 gr kostar ca 300 kr i näthandeln.

  • glutenfri
  • vegan
  • inga tillsatser eller färgämnen

Holsitic UltraDetox Resultat

  • Ingredienser i kuren är de naturliga smakämnena hallon och apelsin och i övrigt alm, timjan, rabarberrot, papaya, kruskräppa, yucca, cayennepeppar, fruktbägare från svart valnötsträd, alfalfa, aloe verablad, röd klöver, vaxpors, maskrosrot,ingefära, olivblad. rödbeta, bentonitlera, blåbär, verbena, kardborre, kattmynta, våtarv, kanel, brakved, vitlök, kelp, läkemalva, pepparmynta, pumpafrön, salvia, psylliumfröskal, guargummi, äpplefiber, hibiscusblommor, lakritsrot, cascara sagrada.
  • Dosera genom att ta två teskedar av pulvret två gånger per dag i tre till sex veckor. Ta UltraDetox mellan måltiderna och trappa upp successivt, så att kroppen vänjer sig och symptomen på utrensning inte blir för kraftiga. Drick rikligt med vätska tillsammans med intaget.
  • Detoxen ska inte tas under graviditet eller amning, då alltför mycket toxiner frigörs och kan påverka barnet.
  • Balanserar vikten oavsett om du behöver gå upp eller ner i vikt, eftersom en utrensning av gifter och skräp i kroppen sker och du får en bättre och friskare tarmflora. Tarmhinnorna får ett bättre näringsupptag efter en detox, vilket balanserar sötsug och näringsbrist.
  • Sömnen främjas och många som har tagit kuren känner sig mer utvilade och kan somna in bättre.

Fördelar med Holistic Ultradetox

Holistic som företag håller fanan högt och du kan vara säker på att när du köper deras produkter slipper du allt vad konserveringsmedel, färgämnen och tillsatser heter. Är de här sakerna viktiga för dig, är produkterna från varumärket en självklarhet. Deras detoxpaket är väl utprovade och enligt recensionerna som finns att läsa på nätet, mycket effektiva. En detox kan hjälpa dig gå ner i vikt, få starkare och snyggare naglar, få bättre minne och mer energi, mindre ledvärk och smärtor, drabbas av förkylningar mer sällan, få mindre allergisymptom, mindre magont, gaser och svullen mage.

Nackdelar med Holistic Ultradetox

Som detoxpaket är det svårt att hitta nackdelar med dess funktion, kvalitet och effektiva resultat. Men en sak är definitivt utmanande med produkten: smaken. Vi är så vana med tillsatser och sötningsmedel att pulvret för de flesta inte är särskilt välsmakande. Den smakar inte illa, men har en lätt fadd och träig smak med våra mått mätt. Det som definitivt uppväger det, är dock att kroppen verkligen rensas på riktigt och inte fylls på med nytt skräp i form av aspartam eller andra sötningsmedel.

Slutsatser om Holistic Ultradetox

För dig som letar en detoxkur som kan ge långvarig effekt, kan vi varmt rekommendera Holistics kur, eftersom du knappast kan hitta en som är lika noggrant sammansatt och dessutom hyfsat prisvänlig. Du kan läsa mer om Ultradetox och köpa den fraktfritt HÄR.