Detoxa med Holistic Detoxpaket – Recension 2020

Artikeln innehåller annonslänkar till bodystore.com

holistic detoxpaket

Holistic Detoxpaket har tagits fram för dig som vill detoxa effektivt med en färdig sammansättning där du kan var trygg med att du får allt som behövs.

Inte bara för att kroppen ska få en effektiv detoxkur utan även för att du får de tillskott och vitaminer som återhämtar kroppen och är skonsam mot magen.

En detoxkur kan vara aningen jobbig att genomföra då kroppen naturligtvis påverkas av att toxiner och gifter dras ut systemet. Du kan tillfälligt må sämre, särskilt om du inte mått bra innan. Men det är ingen negativ sak utan betyder att kroppen håller på att rena sig och driva ut det som gjort dig påverkad till att börja med.

Under en sådan period är det skönt att ha ett färdigt detoxpaket och helt enkelt ägna dig åt att ta hand om dig på bästa sätt och inte behöva ägna dig åt att göra detoxande mat och smoothies.

Om Holistic Detoxpaket

holistic detoxpaket kur

Holistic detoxpaket är en kombination av Holistics två bästsäljande produkter: Holistic UltraDetox samt Holistic UltraBalans. Det är ett tillskott i form av ört- och fiberpulver som du blandar en drink av. Blandningen är en sammansättning av 35 utrensande och understödjande örter som stödjer kroppen. Eftersom blandningen innehåller psylliumfröskal får du en naturlig tarmrörelse under detoxkuren och riskerar inte drabbas av förstoppning,  vilket är vanligt förekommande i detoxkurer och väldigt obehagligt.

Holistic UltraBalans är ett kosttillskott med fokus på tarmhälsa. Blandningen består av 10 pulveriserade örter som verkar i synergi med varandra. Tarmfloran återställs tack vare bland annat nejlika, ingefära. olivblad och mariatistel. När du tar pulvret och tabletterna ska du dricka minst 2 liter vatten om dagen och dricka ört- och grönt te. Då verkar alla beståndsdelar som effektivast. Det blir som en minisemester för din kropp som ger dig mer energi och en nystart.

Hur Holistics detoxkur fungerar

ultradetox recensioner

Kroppen brukar säga till när det är dags för en  detoxkur. Tecken på att det kan vara dags är att du känner dig trött och hängig under dagen, kanske med dippar där du tar till kaffe och socker för att få upp energin igen. Det blir snabbt en ond cirkel, eftersom sockret orsakar ännu fler dippar som du måste ha sockerkickar för att få bort. Andra symptom kan vara att du känner dig trött och uppblåst och kanske har du också dålig hy. Kanske känner du dig stel på morgnarna med knäppande leder.

Efter ett par dagar på Holistic Detoxpaket kommer kroppen att börja rensa ut slaggprodukter. Mycket har samlats i kroppen på grund av exempelvis faktorer som stress, medicinering, processad mat och miljögifter. Nu får kroppen en chans att vila och återhämta sig. För att kroppen verkligen ska kunna återhämta sig och driva ut gifterna effektivt tack vare örterna i detoxkuren, ska du också tänka på vad du äter. Ät mycket frön, nötter, kokosolja, olivolja, vitlök, ingefära, basilika, timjan och aloe vera.

Under kuren ska du undvika vissa livsmedel, såsom all form av raffinerad mat. Snabba kolhydrater från choklad, pasta, bröd, saft, läsk glass och socker förhindrar dig att nå önskat resultat och är dessutom en del av upphovet till att du behöver detoxen till att börja med.

Förbered dig genom att dra ner på kaffet så mycket du kan ca två dagar innan du drar igång kuren. Det hjälper dig att inte få för kraftiga symptom som huvudvärk och illamående. Drick istället örtte och grönt tte.

Ät inga mejeriprodukter och ät heller ingen mat uppvärmd i micro. All form av alkohol bör undvikas, givetvis även vin och öl. Minska mängden protein till förmån för grönsaker. Vildfångad fisk går bra.

Vad Holistic Detoxpaket kostar och vad som ingår

Detoxkur

Som tidigare nämndes ingår två huvudkomponenter i form av Holistic UltraBalans som är i kapselform och Holistic UltraDetox som är i pulverform. Kuren räcker i ca 12 dagar. Tabletterna ska du ta morgon och kväll, notera att den utrensande effekten kan vara kraftig, särskilt om du äter mycket processad mat eller mediciner. Då kan det vara nödvändigt att börja med en lägre dos och trappa upp. På så vis kan du istället hålla på med kuren lite längre.

  • Vegansk
  • Glutenfri
  • Balanserad sammansättning för bästa resultat

Holistic Detoxpaket resultat

  • I kombination med lätt motion som yoga och promenader smörjer du lederna och musklerna och får en effektiv utrensning av slaggprodukter
  • Främjar blodcirkulationen, särskilt i kombination med torrborstning och bastu. Vila och återhämtning är också viktigt eftersom kroppen då återhämtar och reparerar sig själv.
  • Huden och håret får sig en rejäl boost och du kommer att märka att du får klarare hy och glansigare hår. Observera att även här kan utrensande symptom uppstå inledningsvis och din hy blir sämre och håret likaså. Men håll ut, för när slaggprodukterna är utrensade kommer du att se resultaten.
  • Främjar bättre matvanor med en nystart. Var beredd på att tappa kilon under detoxkuren.
  • Du får klarare tankar och kan koncentrera dig bättre på dina arbetsuppgifter. Dokumentera dina tankar och känslor och det som händer rent fysiskt. Det är nämligen väldigt lätt att man glömmer bort hur man mådde innan, när man mår bra igen.
  • Sömnen främjas och många som tagit kuren har känt en stor skillnad i sömnkvalitet.
  • Man ska inte göra en detox om man ammar eller är gravid. Om du äter starka läkemedel eller har en kronisk sjukdom måste du rådgöra med din läkare om det är lämpligt för dig att detoxa.

Fördelarna med Holistic Detoxpaket

Fördelarna är att du får ett resultat som är bevisat många gånger om av Holistics nöjda kunder. Resultatet med mer energi, viktnedgång och en god tarmhälsa är svårslaget för de flesta och många använder den här kunden flera gånger i året. Du håller dig friskare från sådant som förkylningar och andra infektionssjukdomar. Håret blir friskare och  naglarna starkare.

Du får också rena produkter av hög kvalitet och Holistic håller sin fana högt när det gäller att kunden ska få produkt som är värd att betala för. Kvalitet är alltid utgångspunkten för Holistic.

Nackdelarna med Holistic Detoxpaket

När det gäller att använda en detoxkur i färdigt paket är Holistic Detoxkur svårslaget. I det stora hela har vi verkligen svårt att hitta något negativt med detoxkuren, men en sak kan vara utmanande: smaken. Eftersom Holistics produkter inte innehåller socker eller artificiella sötningsmedel och smaksättare har de inte någon söt smak som exploderar i munnen. De har en lätt papperssmak och absolut ingen häftig smottoheismak eller det likt proteinpulver med exempelvis choklad och sötningsmedel. En sak att fokusera på om du inte gillar smaken är att du å andra sidan vet att det här är en produkt med de finaste råvarorna och utan skräp och tillsatser. Pulvret kan ju också blandas med en smoothie för att dölja smaken.

Du måste också göra avkall på sådant som du annars äter och kanske till och med mycket av. Glute, laktos, socker och alkohol bör du avstå från under detoxen om du ska se önskvärda resultatet.  

Symptom under utrensningen brukar komma i mindre eller större utsträckning. Du kan känna dig trött i början och influensaliknande symptom kan uppstå. Det är för att lever och njurar bryter ner toxiner och slagg. Du kan också få värk i musklerna och i ländryggen, där organen sitter. Håll ut några dagar så kommer du att må så otroligt mycket bättre sedan. Det finns inget farligt med att äta nyttigt, det måste man komma ihåg, men kroppen kan bli medtagen inledningsvis av osmtällnignen.

Slutsatser om Holistic Detoxkur

En detoxkur är ingenting som passar alla. Det är alltid utmanande att göra förändringar och här måste du fokusera på det som kan vara svårast, det vills säga våra ingrodda vanor kring vad vi äter. Men för dig som är motiverad och redo för att ge kroppen en ordentlig nystart, är Holistic Detoxpaket definitivt en bra lösning.

Vill du ha en effektiv helhetslösning som kan ge konkreta och omfattande resultat, rekommenderar vi varmt detoxpaketet från Holistic. Den tar sig an detoxen från två håll: först den renande och utdrivande produkten UltraDetox och sedan uppbyggande tabletterna i form av Holistic UltraBalans. Läs mer om Holistic Detoxpaket och köp den fraktfritt HÄR.